Cases

Enkele voorbeelden uit de praktijk

“De onroerend-goed-administratie van ons vastgoedfonds werd me teveel. Die ligt nu bij Capital Support. Ik heb er geen omkijken meer naar. Ze regelen de administratie en het cash management. Ze zorgen voor jaarverslagen en andere rapportages. Ze houden ook contact met mijn accountant, notaris en fiscaal adviseurs. Mijn administratie is nu altijd up-to-date.”

“Dat een erfenis in míjn familie tot een breuk zou leiden, had ik nooit gedacht. Sinds mijn moeder overleden is, weet ik dat zelfs in een familie waarin iedereen eensgezind met elkaar omgaat, ruzies kunnen ontstaan. Mijn man en ik hebben vijf kinderen. Ik vertrouw er niet meer op dat alles zonder meer goed verloopt. Daarom hebben wij Capital Support als executeur benoemd.”

“De participantenadministratie van ons beleggingsfonds hebben wij bij Capital Support neergelegd. Zij zorgen voor de financiële administratie en het opstellen van jaarverslagen. Zij stellen de intrinsieke waarde bij in- en uitstapmomenten vast en zij zorgen voor de individuele rapportages, alsook die op fondsniveau. Dat scheelt ons heel veel werk.”

“Mijn moeder begrijpt de waarde van geld niet meer. Ze is sinds kort ook heel vergeetachtig. Op ons verzoek heeft de kantonrechter Capital Support als bewindvoerder aangewezen. Die regelt nu alle zaken voor mijn moeder, rekening houdend met haar wensen. Onze zorgen zijn weggenomen.”

“U heeft meerdere adviseurs voor het beheer van uw zorgvuldig opgebouwde vermogen. Voor financiële vraagstukken ontbreekt u de tijd. Uw adviseurs leveren kwaliteit, maar de coördinatie ontbreekt. Capital Support Vermogensregie is gespecialiseerd in protectie van vermogens: financieel management, coördinatie, vertegenwoordiging en rapportage over het geheel. Wij slaan de brug tussen u en uw adviseurs. Zodat u overzicht heeft in uw financiële situatie en inzicht in de risico’s.”

“Mijn man en ik schenken aan onze kinderen geld. Mijn jongste zoon van negentien heeft geen verantwoordelijkheidsgevoel. Nog niet. Daarom is Capital Support tot zijn dertigste de bewindvoerder; de onafhankelijke derde, waar hij ook nog eens van leert. Mijn man en ik kunnen weer over de leuke dingen met mijn zoon praten.”

“Ik ga vijf jaar voor mijn werk naar het Midden-Oosten. Het is voor mij dan lastig om de zaken rond mijn beleggingspand in Amsterdam en rond de verhuur van mijn eigen huis goed te regelen. Dat – én andere financiële zaken – laat ik graag aan Capital Support over.”

“Ik heb een pensioen BV. De administratie daarvan is me te veel, er komt zoveel bij kijken. Daarom heb ik Capital Support ingeschakeld. Die voert nu ook de regie over het vermogen. Dat vind ik een verademing.”