Ons team

Deze medewerkers staan voor u klaar

Capital Support team

Opgericht in 1899, brengen wij meer dan een eeuw historie met ons mee. Als family én charity office biedt Capital Support cliënten al jaren ondersteuning op gebied van administratie, vermogensregie, domicilie & bestuur, bewind & executele, private client services en filantropie.

Capital Support is groot genoeg om professioneel en efficiënt te zijn en klein genoeg voor écht persoonlijke dienstverlening. Dat laatste waarborgen wij door onze onafhankelijkheid, integere bedrijfsvoering en continuïteit. Wij hebben een vergunning van de Nederlandsche Bank in het kader van de Wet Toezicht Trustkantoren en een uitgebreide compliance & risk functie. Zo weet u dat wij aan alle wettelijke eisen voldoen en garant staan voor een betrouwbare bedrijfsvoering.

Wij bieden u maatwerk voor grip op vermogen én grip op filantropie.

070 711 2313

Raad van Advies

Capital Support krijgt de ondersteuning van een ervaren Raad van Advies. De leden hebben hun sporen verdiend in finance, recht, bedrijfsleven en ondernemerschap. Ze prikkelen, confronteren, inspireren en adviseren ons met een grote passie voor het vak.

Robert van der Meer is emeritus hoogleraar Finance aan de Rijksuniversiteit van Groningen en daarnaast commissaris bij verschillende organisaties. Hij maakte deel uit van de raad van bestuur van Aegon en Fortis/Amev en werkte geruime tijd als financieel directeur bij Shell.

Bob Conijn is of counsel bij Benvalor. Voorheen was Bob partner bij Van Mens en Wisselink en bij Benvalor. Bobs expertise ligt op het terrein van ondernemingsrecht, fusies en overnames en private clients.

Marco Bosma is op het moment verantwoordelijk voor Fintech & Innovatie bij Rabobank. Marco heeft ruime nationale en internationale ervaring op gebied van banking en banking technologie en werkte, onder andere, bij Citibank, Reuters en ABN AMRO. Zijn aandachtsgebieden zijn digitale transformaties,  platform bankieren, blockchain en artificial intelligence. Marco adviseert verschillende start-ups en scale-ups in de financiële sector en promoot partnerships en allianties om meerwaarde te creëren.

Stefan Bouwman

bouwman@capitalsupport.nl

Edwin van Aken

aken@capitalsupport.nl

Martin van Baren

baren@capitalsupport.nl

Alex van Bemmel

bemmel@capitalsupport.nl

Pieter van Berckel

berckel@capitalsupport.nl

Fleur Dingemanse

fdingemanse@capitalsupport.nl

Niels Dingemanse

ndingemanse@capitalsupport.nl

Peter Dingemanse

pdingemanse@capitalsupport.nl

Arent Droogh

droogh@capitalsupport.nl

Peter van Duinen

duinen@capitalsupport.nl

Ramon van Eijck

29 oktober 2016

Fred Eenink

eenink@capitalsupport.nl

Christien Fiering

fiering@capitalsupport.nl

Arie Groen

groen@capitalsupport.nl

Simone de Haan

dehaan@capitalsupport.nl

Brenda Keus

keus@capitalsupport.nl

Allard Korthals Altes

korthalsaltes@capitalsupport.nl

Laurens Kost

kost@capitalsupport.nl

Dennis Krap

krap@capitalsupport.nl

Robert Kreder

kreder@capitalsupport.nl

Willem van der Marel

marel@capitalsupport.nl

Jan Willem Quarles van Ufford

quarles@capitalsupport.nl

Reinier Teixeira de Mattos

teixeira@capitalsupport.nl

Cynthia van de Velde

cyntvelde@capitalsupport.nl

Johan van de Velde

velde@capitalsupport.nl