+31 70 711 23 00

Overname Family Wealth Care door Capital Support

By 17 augustus 2017Nieuws

Capital Support (Den Haag) en Family Wealth Care (Nootdorp) zijn een volledige samenwerking aangegaan. Beide bedrijven zijn actief als Family- en Charity Office en hebben een gedeelde filosofie ten aanzien van de lange termijn relatie met hun cliënten. De gezamenlijk missie blijft het bieden van hoogwaardige diensten aan voornamelijk vermogende particulieren en hun structuren alsmede aan Goede Doelen instellingen.

De samenwerking heeft gestalte gekregen doordat Capital Support de aandelen en cliëntenportefeuille van Family Wealth Care heeft overgenomen.
Family Wealth Care-oprichter Peter Dingemanse zal nog minimaal drie jaar als adviseur/- relatiemanager aan de nieuwe combinatie verbonden blijven, terwijl mede-eigenaar Niels Dingemanse partner is geworden. Fleur Dingemanse is bij Capital Support in dienst getreden.

Door het combineren van producten en dienstverleningsconcepten kunnen de diensten aan vermogende particulieren en Goede Doelen instellingen verder worden uitgebouwd en verbeterd. Het onderhouden van een lange termijn relatie met deze cliënten en het bieden van inzicht, transparantie en continuïteit blijven voor Capital Support onverminderd belangrijke uitgangspunten.

Den Haag/Nootdorp, 17 augustus 2017.

Leave a Reply